คณบดีคณะแพทยศาสตร์ ศ.นพ.ศิริเกษม ศิริลักษณ์ Prof.Dr.Sirikasem Sirilak,M.D.,MBA. Dean Faculty of Medicine Narasuan University

Let's converse anew with Supinda (ดู 249 ครั้ง)

Let’s converse anew with Supinda (1)

ขอเป็นกำลังใจให้นิสิตแพทย์ คณะแพทยศาสตร์
มหาวิทยาลัยนเรศวรทุกคน

การเปิดเทอมปีการศึกษา 2563
เราอาจต้องปรับเปลี่ยนหลายสิ่งหลายอย่างในชีวิต
ซึ่งเป็นเรื่องธรรมดาของโลกในศตวรรษ 21

ขอเพียงรักษากาย ให้แข็งแรง
รักษาใจ ให้มั่นคง

มุ่งมั่นที่จะเรียนรู้ และพัฒนาให้ตนเองดีขึ้น ในทุก ๆ วัน

มี สติ และพร้อมรับมือกับสถานการณ์ต่าง ๆ

มี ความหวัง “Hope” และ ศรัทธา “Faith”

ความสำเร็จ “SUCCESS” ก็จะตามมา

“You’ll never walk alone”

Supinda

29/6/63

---

Let's converse anew with Supinda (1)

For Naresuan medical students

We are in a new and unfamiliar situation with COVID-19.

The 21* century is a different world with new methods, resources, and tools; a new normal.

I am here to help you with support and encouragement through your challenges.

Be aware of the real-world challenges we face. Stay strong physically, mentally, and emotionally. With faith and hope we will overcome any challenge and succeed together.

Remember: "You will never walk alone."

Supinda Sirilak

June 29, 2020

เพิ่มข้อมูลเมื่อ : พฤ. 9 ก.ค. 2563 เวลา 10.16 น.
โดย : นายณัฐวุฒิ ปั้นลี้